ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНІ СТУДІЇ

ПРОГРАМА


29 жовтня 2024 року

11.00

Якщо зараз вас немає в соціальних мережах – вас не існує

Як зробити вибір мережі для представлення себе в соціумі загалом та діяльності вашої команди зокрема. Формування інформаційного образу, онлайн-репутації, специфіки мови цифрового середовища тощо.

Аудиторія А-310

11.30

Як створити команду?

Команда: характеристика, стадії розвитку, рольова структура. Роль лідера в процесі командоутворення. Основні компоненти, принципи та інструменти тимбілдингу. Методологія проведення тимбілдинг тренінгів. Коучінг.

Аудиторія А-310

12.30

Як роботи пакують все, що ти бачиш: від простих роботів до суперсистем зі штучним інтелектом!

 Як роботи допомагають запакувати все, що ти купуєш? На цій зустрічі  ти дізнаєшся про сучасні тенденції використання та проектування робототехнічних комплексів, як роботизація робить виробництво швидшим і ефективнішим, чи можуть роботи виконувати надскладні завдання та як штучний інтелект допомагає їм приймати рішення. Лектор поділиться досвідом у виборі та налаштуванні робототехнічних комплексів, а також їх впливом на зменшення витрат та покращення якості пакувальних процесів.

Аудиторія А-111


30 жовтня 2024 року

11.00

Мистецтво 3D-моделювання: від ідеї до цифрового прототипу технічного об'єкта

Пропонуємо учасникам зануритися у процес створення детальних тривимірних моделей технічних об’єктів у спеціалізованому програмному забезпеченні. Наш експерт продемонструє основи 3D-моделювання, поділиться корисними порадами, технічними трюками та прикладом реального проекту, що допоможе вам ефективно реалізувати ваші ідеї у цифровому форматі.

Аудиторія А-314

12.30

Штучний холод – це просто

Розкриємо секрети холодильної техніки та штучного охолодження. Це надзвичайно цікавий шанс для Вас познайомитись із сучасними технологіями охолодження! Разом розробимо та запустимо різноманітні холодильні машини: від побутового кондиціонера до промислової швидкоморозильної установки, від камери сушки харчових продуктів до теплового насосу для гарячого водопостачання та опалення. В процесі створення холодильних установок Ви ознайомитесь з основними принципами отримання штучного холоду, проектування холодильних систем та їх автоматизації. У Вас буде надзвичайна можливість обговорити з професіоналами галузі важливість застосування холодильних систем у повсякденному житті та промисловості, а також опанувати секрети штучного охолодження, зробити власну холодильну систему та побачити кипіння холодоагенту в реальному часі.

Аудиторія А-238

Енергомоделювання та адаптації будівель до зміни клімату

Ми розкриємо сучасні технології програмного забезпечення для моделювання енергоефективності будівель, як будівлі впливають на зміну клімату та розберемось, що це за сертифіковані зелені будівлі, які всі називають енергоефективними. Цей майстер-клас відкритий для всіх, хто цікавиться енергомоделюванням будівель, ефективним використанням енергії, сучасними інженерними рішеннями з опалення, охолодження та вентиляції, а також зеленим будівництвом. Приходьте, щоб зануритися у світ сучасних технологій та обговорити важливі питання енергозбереження та сталого розвитку!

Аудиторія А-238


31 жовтня 2024 року

11.00

Проєктування гнучкого паковання у програмі AutoDesk Inventor

Для надійного та грамотного пакування продукту, харчові та нехарчові підприємства і виробництва використовують гнучке паковання. Такий спосіб став одним з найбільш популярних і використовується для безлічі продуктів, які ми щодня бачимо на прилавках магазинів. Моделі довільної форми являють собою тіла нестандартного типу. Вони виглядають як тверді тіла, за винятком того, що не мають маси та об’єму. З іншого боку, такі об’єкти мають унікальну властивість, якої не існує у твердих тілах – їх можна формувати у різні неправильні форми, і саме тому Autodesk називає це дизайном довільної форми. Функція довільної форми в Inventor дозволяє створювати і змінювати моделі у вільній формі і плавним способом.

Аудиторія А-112


Застосування лазерів для виготовлення упаковки

Пропонуємо Вам ознайомитись з виготовлення картонно-паперової продукції на лазерному обладнанні. Для виготовлення невеликих за обсягом замовлень найкраще використовувати сучасний лазерний верстат. За допомогою рухомих елементів і самого лазера можна з високою точністю проводити різні «криві» лінії, здійснювати вигини, за різними напрямками обробляти продукцію. Перевага такого обладнання – низькі енергетичні витрати і висока виробнича швидкість. Лазерне криволінійне різання картону застосовується при виготовленні нових видів упаковки зі звичайного або гофрокартону, адже краще перевірити нову розробку за допомогою лазерного різання ніж відразу замовляти дорогий штамп. Лазерний верстат дає широкі поліграфічні можливості, так як відрізняється високою точністю і якістю виробництва.

Аудиторія А-215


12.30

Розумний будинок

Домашня автоматизація є тенденцією майбутнього і сучасні мікроконтролери максимально нас до цього наближають. Для ознайомлення з їх можливостями як управління домашнім господарством випускається безліч наборів і конструкторів. Даний конструктор є максимально повним і закінченим і складається з дерев'яного корпусу, контролера Arduino, датчиків і периферійних пристроїв, які допоможуть автоматизувати управління домашнім освітленням, температурою і побутовими приладами та системами безпеки. За допомогою датчиків можна вимірювати температуру в кожній з кімнат, вологість землі кімнатці рослин, освітленість в кімнатах наявність природного газу в повітрі і багато іншого. На підставі отриманих даних можна включити світло в кімнаті де Ви перебуваєте, автоматично полити рослини, увімкнути аварійну сигналізацію і т.д.

Аудиторія А-516