Агропромхолдинг «Астарта-Київ» в сезон цукроваріння 2021 продовжив практику співпраці з фахівцями Національного університету харчових технологій, Інституту продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «Науково-практичний центр цукробурякового виробництва».

Три роки поспіль у виробничих умовах ТОВ «Новооржицький цукровий завод» проводяться впровадження ряду наукових розробок, спрямованих на підвищення технічного рівня цукрового виробництва. Так в період з 01 по 05 листопада 2021р. в умовах підприємства науковим колективом у складі викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Національного університету харчових технологій Валентина Олішевського та Євгена Бабка, заступника директора з науково-організаційної роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН України професора Любомира Хомічака та головного фахівця відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів цього закладу Людмили Зайчук, директора ТОВ «Науково-практичний центр цукробурякового виробництва» Олександра Коротинського проведено промислове впровадження способу інтенсифікації процесу сокодобування та сокоочищення. Виробничники гідно оцінили наукову розробку та відзначили її високу ефективність.

 

 

Leave a Comment