Національний університет харчових технологій продовжує знайомити випускників шкіл і коледжів зі своїми спеціальностями та можливостями освіти. А днями відбувся День відкритих дверей, де абітурієнти дізналися про освітні програми Інженерно-технічного інституту нашого Університету.

Ми нагадали абітурієнтам про такі спеціальності та освітні програми:

  • Спеціальність 133 – Галузеве машинобудування, освітня програма «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» (спеціалізації – інжиніринг харчових виробництв, інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв).
  • Спеціальність 131 – Прикладна механіка, освітня програма «Прикладна механіка» (спеціалізації – машини і технології пакування; мехатроніка і робототехніка; машини і ресурсозберігаючі технології переробки упаковки).
  • Спеціальність 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітня програма «Електротехніка та інформаційні технології»
  • Спеціальність 142 – Енергетичне машинобудування, освітня програма «Холодильні техніка та технології»
  • Спеціальність 144 – Теплоенергетика, освітня програма «Теплоенергетика та енергоефективні технології».
  • 186 – Видавництво та поліграфія «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки».

Директор Інженерно-технічного інституту Сергій Блаженко та представники адміністрації Університету звернули увагу абітурієнтів на освітні програми Європейського зразка, визнання наших дипломів у світі, програми академічної мобільності та міжнародний обмін студентами. Не оминули матеріальну та лабораторну базу для навчання – сучасні комп’ютерні класи, лабораторії із обладнанням від провідних виробників та новітнім програмним забезпеченням. Згадали про зручне розташування нашого Університету у центрі Києва, сучасний та доступний кожному студенту спорткомплекс та басейн, насичену культурну програму та можливості для саморозвитку.

Цього року дещо змінилися запитання абітурієнтів: через відомі причини змінилися правила вступу до університетів, і у випускників шкіл та коледжів виникають труднощі. Отож нагадуємо, що цього року:

  • Випускники шкіл вступають до Університету на основі сертифікату Національного мультипредметного тесту. Також Вступ на згадані спеціальності може бути здійснений на основі сертифікату ЗНО 2019-21 років із трьох конкурсних предметів у будь яких комбінаціях минулих років.
  • Умовою вступу на контрактну форму навчання є лише мотиваційний лист.
  • Випускники коледжів вступають на скорочену форму навчання (другий або третій курси) на основі сертифікату Національного мультипредметного тесту або зовнішнього незалежного оцінювання 2019-2021 років.

 

Термін приймання електронних заяв від абітурієнтів триватиме від 29 липня до 23 серпня.

 

Абітурієнтам, які не змогли бути присутніми на Дні відкритих дверей і бажають дізнатися більше про умови вступу, пропонуємо скористатися презентацією заходу:

http://ukrfoodscience.ho.ua/NNITI.pdf

 

Веб сайт Національного університету харчових технологій:

https://nuft.edu.ua

 

Інформація для вступника:

https://nuft.edu.ua/vstupnyku

 

Запрошуємо випускників шкіл та коледжів стати нашими студентами та здобути актуальні у сучасному світі спеціальності.

 

Leave a Comment